2021 HİBRİT DÖNEM

2021 yılında pandeminin etkisinden çıkıp online döneme adapte ettiğimiz projemizi Eylül ayında hibrit sistemde devam ettirmeye karar verdik. Bu sistemde çocuklarla ilk temasımızı yüz yüze yaptık. Ardından 9 haftalık bir online atölye dönemine geçip her hafta Pazar günleri çocuklarla buluştuk. Bu dönemde açılan atölyeler Müzik, Dans ve Sanat, Bilim ve Bizim Hikayemiz atölyesiydi. Kapanışımızı da Kasım ayının sonunda Ayvalık’a giderek yüz yüze olarak gerçekleştirdik.

 

 

Hibrit dönemde hem çocuklar ile hem de gönüllüler arası olan iletişimi yüz yüze bir tanışma gerçekleştirerek kuvvetlendirmek, sonrasında online döneme geçiş yapıldığında yüz yüze kurulan iletişimin avantajını hissetmek hedeflenmişti. . Uzun bir aradan sonra yüz yüze temas etmek ve oyunlar oynamak hem gönüllülere hem de çocuklara çok iyi geldi.

 

Bu dönem online sistemde uzak kaldığımız açık ders geleneğimizi de sürdürmeye devam ettik. Açılış için Ayvalık’a gittiğimizde daha önce de projemize katkıda bulunmuş Feyzi Erçin ile açık dersimizi gerçekleştirdik.